Liike ja leikki laaja-alaisen oppimisen välineenä varhaiskasvatuksessa

Liike ja leikki laaja-alaisen oppimisen välineenä varhaiskasvatuksessa

 

 

Breikkeri Junior on Breikkerin pikkusisar: yhtä valloittava, innostava ja aktivoiva, mutta kohdennettu pienemmille lapsille taaperoista esikoululaisiin. Se pohjautuu varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin ja tukee lasten hyvinvointia ja erilaisten elämäntaitojen vahvistumista iloisella ja leikkisällä tavalla.

Varhaiskasvatuksen perusteet linjaavat ensimmäistä kertaa tavoitteita myös digitaalisuutta koskevaan kasvatukseen ja sen innostavaan ja kokemukselliseen käyttöön osana arkielämää – leikeissä ja liikkumisessa. Breikkeri Junior on ainutlaatuinen ratkaisu siihen, ja se on monipuolinen apuväline varhaiskasvatuksen ammattilaisille lasten elämykselliseen hyvinvointikasvatukseen.

10 faktaa Breikkeri Juniorista

Breikkeri Juniorin tekijöitä

 

Breikkeri on varhaiskasvatus-, liikunta- sekä digitaalisen alan ammattilaisten kehittämä. Jokaisen tehtävän on käynyt läpi myös erityislasten parissa työskentelevä ammattilainen – Breikkeri pyrkii siis yhdistämään, ei jättämään ketään ulkopuolelle.

Sanna Virtanen

Happian perustaja ja toimitusjohtaja, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja ja kahden tytön äiti. Sanna on toiminut paitsi opettajana myös erilaisissa kehittämistehtävissä luomassa ratkaisuja elämänkaaren kattavan hyvinvoinnin lisäämiseen. Vahva voimistelu- ja tanssitausta, josta ammentaa inspiraatiota myös työhönsä.

Jouni Aarnipuro

Happian oma luovan suunnittelun ja teknisten ratkaisujen asiantuntija, jonka kynästä ovat syntyneet mm. Breikkerin valloittavat hahmot, ömpit. Jouni on pitkän linjan digimies, jolla on takanaan kymmenvuotinen ura mainostoimistoympäristössä. Perheenisä, jonka luomisvimma ulottuu myös kuvataiteeseen ja musiikkiin.

Maria Tauriainen

Lastentarhanopettaja, tradenomi ja viittä vaille valmis kasvatustieteiden maisteri, joka on toiminut liikunnan parissa ohjaajana ja valmentajana yli kymmenen vuoden ajan. Lastentarhanopettajan työssä pitää tärkeänä sitä, että jokaisella lapsella on mahdollisuus liikkua ja leikkiä iloisessa ja innostavassa ympäristössä.

Sirpa Pehkonen

Ammatillinen opettaja, lasten- ja perheliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja yrittäjäkasvatuksesta nauttiva kahden aikuisen lapsen, kissan ja koiran äiti. Ulkoilmaihminen, joka kokee, että luonnossa niin aikuinen kuin lapsi saa olla vapaana, hyväksyttynä ja omana itsenään.

Riikka Pitkänen

Sosionomi ja lastentarhanopettaja, jolla on työkokemusta myös perhetyön kentältä. Työssään lastentarhanopettajana Riikka on luova ja heittäytyvä innostaja, jonka vahvuus on lasten oman persoonallisuuden tukeminen opetuksessa, kasvussa ja kehityksessä.

Sari Kuivas

Fysioterapeutti, soveltavan liikunnan kouluttaja. Pitää työnsä kulmakivinä sitä, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus löytää omat vahvuudet tutkimalla ja havoinnoimalla eri aistien kautta maailmaa ja sitä kautta rakentaa kehotietoisuuttaan, vuorovaikutus-, tunne- sekä ongelmaratkaisutaitojaan.

Anne Sironen

Kasvatustieteen maisteri, jolla on yliopisto-opintoja edeltävältä ajalta pitkä työkokemus päiväkotimaailmasta lastenhoitajana, monen ikäisten lasten parissa. Anne on innovatiivinen ongelmanratkaisija, joka uskoo, että iloinen yhdessä toimiminen ja kokemus ryhmään kuulumisesta lisäävät lapsen hyvinvointia ja innostavat myös oppimaan.

Kokeile harjoituksia

Breikkeri Junior sisältää lukuisia erityyppisiä harjoituksia. Tehtävät ovat monikanavaisia: niistä löytyy kirjalliset ja ääniohjeet, kuvia, musiikkia ja animaatioita. Kaikki tehtävät voidaan suorittaa missä tahansa tilassa eikä etukäteisvalmisteluja tarvita. Breikkeri elää kalenterivuoden mukana vaihtuvin teemoin ja ajankohtaisiin ilmiöihin liittyvin tehtävin, joten se on koko ajan tuore. Tehtäväkorttien lisäksi Breikkeri Junior sisältää musiikkipankin, keho- ja tsemppikortteja.

video video video

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton 15 min esittely!

 

Breikkeri Junior on myynnissä varhaiskasvatuksen yksiköille, kuten julkisille ja yksityisille päiväkodeille sekä perhepäivähoitajille. Ota sinäkin Breikkeri Junior osaksi lasten toiminnallista hyvinvointioppimista! Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaan mielelläni.

 

Sanna Virtanen
toimitusjohtaja

puh: 040 759 5492
(myös WhatsApp!)

Sähköposti: sanna@happia.fi


  Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme vastata yhteydenottopyyntöösi.

  Ota yhteyttä

  Happia Oy, 2810607-7

  www.happia.fi
  sanna@happia.fi
  +358 40 759 5492


   Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.

   Tilaa uutiskirje


    Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme lähettää uutiskirjeen.

    Seuraa Happiaa