Liike, leikki ja luovuus perheiden hyvinvoinnin tukena

Liike, leikki ja luovuus perheiden hyvinvoinnin tukena

 

Breikkeri Perhe on Breikkeri-kolmikon valloittava uutuus: innostava ja aktivoiva, kohdennettu lapsiperheille taaperoikäisistä alakoululaisiin. Se tukee koko perheen yhteistä tekemistä ja hyvinvointia sekä erilaisten elämäntaitojen vahvistumista iloisella ja leikkisällä tavalla. Breikkeri Perhe soveltuu myös mainiosti rytmittämään koulutehtävien tekemistä, sillä sen mukaansatempaavat lyhyet aktivoinnit ja rauhoittumistehtävät tukevat keskittymistä ja vireystilaa.

10 faktaa Breikkeri Perheestä

Breikkeri Perheen tekijöitä

 

Breikkeri on opetus-, kasvatus-, liikunta- sekä digitaalisen alan ammattilaisten kehittämä. Jokaisen tehtävän on käynyt läpi myös erityislasten parissa työskentelevä ammattilainen – Breikkeri pyrkii siis yhdistämään, ei jättämään ketään ulkopuolelle.

Sanna Virtanen

Happian perustaja ja toimitusjohtaja, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja ja kahden tytön äiti. Sanna on toiminut paitsi opettajana myös erilaisissa kehittämistehtävissä luomassa ratkaisuja elämänkaaren kattavan hyvinvoinnin lisäämiseen. Vahva voimistelu- ja tanssitausta, josta ammentaa inspiraatiota myös työhönsä.

Jouni Aarnipuro

Happian oma luovan suunnittelun ja teknisten ratkaisujen asiantuntija, jonka kynästä ovat syntyneet mm. Breikkerin valloittavat hahmot, ömpit. Jouni on pitkän linjan digimies, jolla on takanaan kymmenvuotinen ura mainostoimistoympäristössä. Perheenisä, jonka luomisvimma ulottuu myös kuvataiteeseen ja musiikkiin.

Maria Tauriainen

Lastentarhanopettaja, tradenomi ja viittä vaille valmis kasvatustieteiden maisteri, joka on toiminut liikunnan parissa ohjaajana ja valmentajana yli kymmenen vuoden ajan. Lastentarhanopettajan työssä pitää tärkeänä sitä, että jokaisella lapsella on mahdollisuus liikkua ja leikkiä iloisessa ja innostavassa ympäristössä.

Sirpa Pehkonen

Ammatillinen opettaja, lasten- ja perheliikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja yrittäjäkasvatuksesta nauttiva kahden aikuisen lapsen, kissan ja koiran äiti. Ulkoilmaihminen, joka kokee, että luonnossa niin aikuinen kuin lapsi saa olla vapaana, hyväksyttynä ja omana itsenään.

Riikka Pitkänen

Sosionomi ja lastentarhanopettaja, jolla on työkokemusta myös perhetyön kentältä. Työssään lastentarhanopettajana Riikka on luova ja heittäytyvä innostaja, jonka vahvuus on lasten oman persoonallisuuden tukeminen opetuksessa, kasvussa ja kehityksessä.

Sari Kuivas

Fysioterapeutti, soveltavan liikunnan kouluttaja. Pitää työnsä kulmakivinä sitä, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus löytää omat vahvuudet tutkimalla ja havoinnoimalla eri aistien kautta maailmaa ja sitä kautta rakentaa kehotietoisuuttaan, vuorovaikutus-, tunne- sekä ongelmaratkaisutaitojaan.

Anne Sironen

Kasvatustieteen maisteri, jolla on yliopisto-opintoja edeltävältä ajalta pitkä työkokemus päiväkotimaailmasta lastenhoitajana, monen ikäisten lasten parissa. Anne on innovatiivinen ongelmanratkaisija, joka uskoo, että iloinen yhdessä toimiminen ja kokemus ryhmään kuulumisesta lisäävät lapsen hyvinvointia ja innostavat myös oppimaan.

Anniina Perttunen

Opettaja, seuratoimija, nuorten liikunnan kouluttaja. Anniina on osa Breikkerin tehtäviä kehittelevää sisältötyöryhmää. Luokanopettajan työssään hän pitää keskeisenä toiminnallisuutta, kokemuksellisuutta ja monipuolisten mahdollisuuksien tarjoamista lapselle taitojensa kehittämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Paula Puumalainen

Luokanopettaja, mediatuottaja ja tanssinopettaja. Paula on mukana sisältötyötyhmässä, joka tuottaa Breikkerin tehtävät. Luokanopettajana pitää työnsä kulmakivenä ympäröivän maailman tutkimista kehollisesti, vuorovaikutuksellisesti ja ilmaisullisesti, ja tätä näkemystä on tuonut myös Breikkeriin.

Breikkeri Perhe sisältää lukuisia erityyppisiä harjoituksia. Tehtävät ovat monikanavaisia: niistä löytyy kirjalliset ja ääniohjeet, kuvia, musiikkia ja animaatioita. Kaikki tehtävät on suunniteltu niin, että ne voidaan tehdä kotioloissa vaikka oman olohuoneen lattialla eikä etukäteisvalmisteluja tarvita. Breikkeri elää vaihtuvin teemoin. Tehtäväkorttien lisäksi Breikkeri Perhe sisältää musiikkipankin, keho- ja tsemppikortteja.

 

 

Kiinnostuitko?

 

 

Asiakaspalvelumme palvelee chatin lisäksi myös sähköpostissa

Sähköposti: asiakaspalvelu@happia.fi


  Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme vastata yhteydenottopyyntöösi.

  Ota yhteyttä

  Happia Oy, 2810607-7

  www.happia.fi
  asiakaspalvelu@happia.fi


   Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.

   Tilaa uutiskirje


    Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme lähettää uutiskirjeen.

    Seuraa Happiaa