Toiminnallista hyvinvointitaitojen harjoittelua koulupäivää rytmittäen

Toiminnallista hyvinvointitaitojen harjoittelua koulupäivää rytmittäen

Peruskoulujen opetussuunnitelma tuo mukanaan käsitteen laaja-alainen osaaminen. Se tarkoittaa ihmisenä ja kansalaisena kasvamisen perustaitoja, joita harjoitellaan oppiaineiden rinnalla. Breikkeri auttaa alakoululaisia näiden taitojen harjoittelussa – oppilaan kokonaishyvinvointia vahvistaen ja opettajan työtä helpottaen.

Breikkeri sisältää valmiita, laaja-alaista oppimista tukevia harjoitteita, jotka vahvistavat lapsen itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja ja osallistavat häntä kestävän yhteisön ja ympäristön rakentamiseen. Toiminnallisen toteutuksen ansiosta tehtävät lisäävät myös oppilaiden liikettä ja aktiivisuutta. Ei pelkästään taukojumppaa, vaan toiminnallisuutta oppimisen vuoksi.

10 syytä, miksi breikkeri

Ömpit esittelevät Breikkerin

Näin Breikkeriä käytetään

Breikkerin tekijöitä

 

Breikkeri on opetus-, liikunta- sekä digitaalisen alan ammattilaisten kehittämä. Jokaisen tehtävän on käynyt läpi myös erityislasten parissa työskentelevä ammattilainen – Breikkeri pyrkii siis yhdistämään, ei jättämään ketään ulkopuolelle. Opettajien käytännön työ ja sen haasteet ovat tuttuja ja otettu huomioon: Breikkeristä on tehty aidosti opettajan työtä helpottava ja se on pilotoitu aidoissa, erilaisissa luokkatilanteissa.

Sanna Virtanen

Happian perustaja ja toimitusjohtaja, liikuntakasvatuksen ammatillinen opettaja ja kahden tytön äiti. Sanna on toiminut paitsi opettajana myös erilaisissa kehittämistehtävissä luomassa ratkaisuja elämänkaaren kattavan hyvinvoinnin lisäämiseen. Vahva voimistelu- ja tanssitausta, josta ammentaa inspiraatiota myös työhönsä.

Paula Puumalainen

Luokanopettaja, mediatuottaja ja tanssinopettaja. Paula on mukana sisältötyötyhmässä, joka tuottaa Breikkerin tehtävät. Luokanopettajana pitää työnsä kulmakivenä ympäröivän maailman tutkimista kehollisesti, vuorovaikutuksellisesti ja ilmaisullisesti, ja tätä näkemystä on tuonut myös Breikkeriin.

Anniina Perttunen

Opettaja, seuratoimija, nuorten liikunnan kouluttaja. Anniina on osa Breikkerin tehtäviä kehittelevää sisältötyöryhmää. Luokanopettajan työssään hän pitää keskeisenä toiminnallisuutta, kokemuksellisuutta ja monipuolisten mahdollisuuksien tarjoamista lapselle taitojensa kehittämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Jouni Aarnipuro

Happian oma luovan suunnittelun ja teknisten ratkaisujen asiantuntija, jonka kynästä ovat syntyneet mm. Breikkerin valloittavat hahmot, ömpit. Jouni on pitkän linjan digimies, jolla on takanaan kymmenvuotinen ura mainostoimistoympäristössä. Perheenisä, jonka luomisvimma ulottuu myös kuvataiteeseen ja musiikkiin.

Kokeile harjoituksia

Breikkeri sisältää jopa 100 erilaista harjoitetta. Tehtävät ovat monikanavaisia: niistä löytyy kirjalliset ja ääniohjeet, kuvia, musiikkia ja animaatioita. Kaikki tehtävät voidaan suorittaa luokkatilassa eikä etukäteisvalmisteluja tarvita. Breikkeri elää kouluvuoden mukana vaihtuvin teemoin ja ajankohtaisiin ilmiöihin liittyvin tehtävin, joten se on koko ajan tuore.

video video video

Kiinnostuitko? Pyydä koulullesi maksuton 15 min esittely!

 

Breikkeri on käytössä jo yli 100 alakoulussa ympäri Suomen. Haluatteko hankkia Breikkerin alakoulullenne? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, tehdään teidänkin koulustanne oppilaiden hyvinvointia tukeva Breikkeri-koulu!

 

Sanna Virtanen
myynti ja asiakasyhteydet

puh: 040 759 5492
(myös WhatsApp!)

Sähköposti: sanna@happia.fi


  Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme vastata yhteydenottopyyntöösi.

  Ota yhteyttä

  Happia Oy, 2810607-7

  www.happia.fi
  sanna@happia.fi
  +358 40 759 5492


   Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.

   Tilaa uutiskirje


    Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme lähettää uutiskirjeen.

    Seuraa Happiaa