Katso, kuinka Breikkeriä käytetään Kokeile tästä muutama harjoitus

Laaja-alaista oppimista toiminnallisin keinoin

Breikkeri on Happian kehittämä ainutlaatuinen hyvinvointikasvatuksen konsepti, joka vastaa opetussuunnitelman laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin. Se vie alakoulujen oppilaat Breikkerin valloittavien hahmojen, ömppien, maailmaan. Egin, Blokin, Bigin ja Zenin johdolla harjoitellaan toiminnallisesti ja innostavasti ihmisenä kasvamisen taitoja, kuten vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja terveellisiä elämäntapoja unohtamatta. Breikkerin lyhyet tehtävät rytmittävät oppitunteja opettajan työtä helpottaen ja oppilaan hyvinvointia vahvistaen.

Takuulla innostavaa oppimista

Breikkeri on kasvatus- ja liikunta-alan ammattilaisten suunnittelema ja aidoissa oppimisympäristöissä kehitetty. Se on käytössä jo useissa suomalaisissa alakouluissa. Lupaamme, että Breikkeri tuo iloa ja innostavia happihyppyjä koulupäivään, ja annamme palvelulle 100% tyytyväisyystakuun.

FAQ – usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka on kehittänyt Breikkerin?

Breikkeri on Happia Oy:n (www.happia.fi, y-tunnus 2810607-7) tuote. Happia on oululainen elämyksellistä hyvinvointikasvatusta tarjoava yritys. Breikkeriä on kehitetty reilun vuoden asiantuntijatiimissä, joka koostuu opetus-, kasvatus- ja liikunta-alan ammattilaisista sekä kumppanuuskouluista, joissa tuotetta on pilotoitu aidoissa oppimisympäristöissä.

Mitä palvelun käyttöönotto vaatii järjestelmältä? Entä käyttäjältä?

Nettiselaimen ja toimivan verkkoyhteyden. Palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla, joten sitä voi käyttää myös matkapuhelimella tai tabletilla. Käyttäjältä palvelu vaatii voimassaolevan koulukohtaisen tilauksen eli toimivat käyttäjätunnukset, joilla kirjaudutaan sisään palveluun osoitteessa www.breikkeri.fi. Palvelu on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi ja kaikki ohjeistukset sisältyvät Breikkerin tehtäviin, joten palvelun käytön voi aloittaa ilman erityisiä valmisteluja.

Jos kuitenkin tulee tenkkapoo… Tarjoatteko käyttäjätukea ongelmatilanteissa?

Totta kai. Saat meihin yhteyden chatin tai yhteydenottolomakkeen kautta suoraan breikkeri.fi-sivustolla. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tuki@breikkeri.fi.

Onko palvelun käyttäjille olemassa kanavaa kehitysideoille, ja saisiko jossain kanavassa jaettua käyttäjäkokemuksia ja -vinkkejä?

Käyttäjillä on laajat mahdollisuudet vaikuttaa palvelun kehityssuuntaan ja kuulemme mieluusti ehdotuksia ja ideoita, kuinka voimme kehittää Breikkeriä entistäkin paremmaksi. Seuraamme tehtävien käyttöastetta, ja otamme sen huomioon tulevia harjoituksia kehittäessä. Jokaisesta tehtävästä löytyy palautteenanto- sekä tähtiluokitusmahdollisuudet. Palautteen avulla voimme tuoda lisää mielenkiintoisia ja suosittuja harjoituksia jatkossakin sekä kerätä kuukauden vinkkejä sivuillemme. Parhaita vinkkejä myös palkitaan aika ajoin.

Onko Breikkeri mielestänne ainoa tapa vastata laaja-alaiseen oppimiseen?

Breikkeri ei ole ainoa tapa, joskin lupaamme sen olevan ainutlaatuinen tuki ja apu opettajan työn helpottamiseen. Breikkerin tehtävät on suunniteltu vastaamaan opetussuunnitelman laaja-alaisiin osaamistavoitteisiin, joten opettajan ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa tehtävien etsimiseen erilaisista lähteistä. Breikkeri ei kuitenkaan poissulje mitään, ainoastaan auttaa.

Saako teiltä kokeilujaksoa ilmaiseksi?

Ei saa, sillä Breikkeri on pidempiaikainen työkalu ja kouluvuoden mukana elävä kumppani opettajalle ja oppilaille. Tilausjakso on 1-3 lukuvuotta koulun valinnan mukaan. Breikkerin etusivulta löytyy kattava esittelyvideo, josta tuotteen luonne käy hyvin ilmi, eikä tarvitse ostaa “sikaa säkissä”. Palvelu on käytössä jo useissa alakouluissa ympäri Suomen. Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Millaiset toimitus- ja käyttöehdot teillä on?

Kyseiset ehdot ilmoitetaan ja hyväksytetään ennen tilauksen tekemistä ja ne lähetetään tilaajan sähköpostiin. Käyttöehdot löytyvät myös palvelusta kirjautumisen jälkeen. Palvelu on koululla käytössä heti tilauksen vahvistamisen jälkeen. Valittavana on laskun lisäksi useita eri maksutapoja. Sopimuskausien pituudet vaihtelevat 1-3 lukuvuotta. Minimi sopimuskausi on yksi (1) lukuvuosi.

Onko käyttäjien määrää rajoitettu?

Ei ole. Koulun yhteisillä tunnuksilla sitä voi käyttää koko opetushenkilökuntanne, mukaan lukien sijaiset, ja vaikkapa yhtä aikaa. Tunnuksia ei kuitenkaan saa luovuttaa muille kuin koulun omalle henkilökunnalle.

Mitä jos koulun oppilasmäärä kasvaa seuraavalle hintaportaalle kesken sopimuskauden?

Kesken kauden sopimuksiin ei luonnollisesti tehdä muutoksia. Myöskään takautuvasti emme tee mitään muutoksia sopimuksiimme. Uutta sopimusta tehtäessä hinta päivitetään vastaamaan sen hetkistä oppilasmäärää, eli hintaporras määräytyy sopimuksentekohetken oppilasmäärän mukaan.

Hallinnoin useampaa koulua, emmekö voisi neuvotella koko kunnalle jonkinlaisen pakettiratkaisun?

Kyllä voimme. Koko kuntaa koskevissa paketeissa pyydämme jättämään tarjouspyynnön sivuillamme kohdasta kuntaratkaisut. Otamme teihin yhteyttä pikaisesti ja teemme teille tarjouksen kokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Happia Oy, 2810607-7

www.happia.fi
hello@breikkeri.fi
+358 50 448 4928

Tilaa uutiskirje

Täälläkin me ollaan

WordPress Video Lightbox