Hyvinvointikasvatuksen ja laaja-alaisen
osaamisen ratkaisu alakouluille ja varhaiskasvatukseen

Hyvinvointikasvatuksen ja laaja-alaisen
osaamisen ratkaisu alakouluille ja varhaiskasvatukseen

Tervetuloa Ömppien maailmaan!

Täällä harjoitellaan toiminnallisesti erilaisia elämäntaitoja, joista opetussuunnitelma ja varhaiskasvatuksen perusteet käyttävät nimitystä laaja-alainen osaaminen. Ömppien kanssa tehdään tehtäviä, jotka vahvistavat esimerkiksi itsetuntemusta, vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja – terveellisiä elämäntapoja unohtamatta.

Breikkeri on myynnissä alakouluille ja Breikkeri Junior varhaiskasvatuksen yksiköille, kuten päiväkodeille ja perhepäivähoitajille. Palvelua myydään myös yliopistoille opettaja- ja lastentarhaopettajakoulutuksen käyttöön.

Referenssit

Lue myös uutiset ja case-jutut Breikkeristä täältä.

"Breikkeri-konsepti koulupäivän rytmittäjänä on mainio. Aivot ja aistit tarvitsevat päivän aikana eri tyyppistä ravintoa, jotta ylläpidetään vireystilaa ja kyetään suuntaamaan tarkkaavaisuutta. Kehotietoisuutta ja eri aisteja ruokkivat toiminnalliset tehtävät tuottavat flowtiloja, joissa luovuus kukkii ja siten myös ongelmanratkaisutaitojen kehittymiselle on otollinen olotila." - Sari Kuivas, fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, Vau ry

"Ei enää ohjekansioita, ei välineiden hakua jumppasalista. Kaikki löytyy omalta koneelta. Meillä on kuitenkin 75 minuutin tunnit, niin tällainen on tarpeellista." - Heidi Sipilä, luokanopettaja, Kuivaniemen koulu. Uusilla tavoilla puhtia koulutunteihin – hyvinvointikasvatuksen uudet tuulet puhaltavat Kuivaniemellä. Lue lehtijuttu Breikkeristä!

"Ope, ei kai me olla unohdettu ömppejä tältä päivältä!" - Ritaharjun koulu, 1. luokan oppilaiden suusta

"Breikkeri on helppokäyttöinen, mukaansatempaava ja hyödyllinen työkalu. Monipuoliset toiminnalliset tehtävät parin klikkauksen päässä." - Max ja Aleksi, luokanopettajaopiskelijat

"Tuemme koulua sopivalla tavalla vuosittain. Mietimme sopivaa kohdetta ja löysimme Breikkerin. Se osoittautui kiinnostavaksi ja innostavaksi työkaluksi nimenomaan meille tärkeiden asioiden kuten terveellisten elämäntapojen ja vuorovaikutustaitojen opetteluun. Myös koululla innostuttiin tästä ja niinpä me kustansimme Breikkerin koulullemme koko vuodeksi." - Ninnu Kinnunen, Herajärven koulun vanhempainyhdistys – Hervoton

Valloittavat, erilaiset osaajat – ömpit

Breikkerin ömpeillä on omat erityiset piirteensä. He opastavat omien vahvuuksiensa kautta oppilaita näiden asioiden pariin ja opettavat myös ymmärtämään erilaisuutta, tasavertaisuutta ja monentyyppistä kommunikointia.

EGI
BLOKI
BIGI
ZENI

EGI

Egi on tutkiva ja pohtiva lukutoukka, osallistuva ja ketterä ongelmanratkaisija. Hänen erityistaidot ovat kieriminen, nopeasti taputtaminen, oivaltaminen ja tiedon kerääminen.
egi

BLOKI

Bloki on toimelias, innostuva ja liikunnallinen. Hän on kannustava luonne, joka heittäytyy uteliaasti kokeilemaan uusia asioita. Blokin erityistaitoja ovat voltin hyppääminen, irvistely, keholla tunteminen, nopeus.
bloki

BIGI

Bigi on herkkä ja tunteellinen. Hän on harvasanainen, mutta erittäin ystävällinen, luotettava ja auttavainen. Hänen erityistaitojaan ovat viheltäminen, halaaminen, toisten huomioiminen ja joustaminen.
bigi

ZENI

Zeni on rauhallinen ja itsekseen viihtyvä, mutta hyvin ystävällinen ja huolehtivainen. Zeni kommunikoi hymyllä ja hymistelyllä. Hänen erityistaitoja ovat tasapainoilu, keskittyminen, aistiminen ja hyvän mielen jakaminen.
zeni

Ajankohtaista Happialla

Ota yhteyttä

Happia Oy, 2810607-7

www.happia.fi
hello@breikkeri.fi
+358 50 448 4928


Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme vastata yhteydenottopyyntöösi.

Tilaa uutiskirje


Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme lähettää uutiskirjeen.

Seuraa Happiaa

WordPress Video Lightbox