Hyvinvointikasvatuksen
ratkaisu alakouluille, varhaiskasvatukseen ja koteihin

Hyvinvointikasvatuksen
ratkaisu alakouluille, varhaiskasvatukseen ja koteihin

Tervetuloa Ömppien maailmaan!

Täällä harjoitellaan toiminnallisesti erilaisia elämäntaitoja, joista opetussuunnitelma ja varhaiskasvatuksen perusteet käyttävät nimitystä laaja-alainen osaaminen. Ömppien kanssa tehdään tehtäviä, jotka vahvistavat esimerkiksi itsetuntemusta, vuorovaikutus-, tunne- ja ongelmanratkaisutaitoja – terveellisiä elämäntapoja unohtamatta.

Breikkeri on myynnissä alakouluille ja Breikkeri Junior varhaiskasvatuksen yksiköille, kuten päiväkodeille ja perhepäivähoitajille. Palvelua myydään myös yliopistoille opettaja- ja lastentarhaopettajakoulutuksen käyttöön.

Referenssit

Lue myös uutiset ja case-jutut Breikkeristä täältä.

"Breikkeri-konsepti koulupäivän rytmittäjänä on mainio. Aivot ja aistit tarvitsevat päivän aikana eri tyyppistä ravintoa, jotta ylläpidetään vireystilaa ja kyetään suuntaamaan tarkkaavaisuutta. Kehotietoisuutta ja eri aisteja ruokkivat toiminnalliset tehtävät tuottavat flowtiloja, joissa luovuus kukkii ja siten myös ongelmanratkaisutaitojen kehittymiselle on otollinen olotila." - Sari Kuivas, fysioterapeutti ja soveltavan liikunnan asiantuntija, Vau ry

"Ei enää ohjekansioita, ei välineiden hakua jumppasalista. Kaikki löytyy omalta koneelta. Meillä on kuitenkin 75 minuutin tunnit, niin tällainen on tarpeellista." - Heidi Sipilä, luokanopettaja, Kuivaniemen koulu. Uusilla tavoilla puhtia koulutunteihin – hyvinvointikasvatuksen uudet tuulet puhaltavat Kuivaniemellä. Lue lehtijuttu Breikkeristä!

"Ope, ei kai me olla unohdettu ömppejä tältä päivältä!" - Ritaharjun koulu, 1. luokan oppilaiden suusta

"Breikkeristä erityisen tekee valloittavat hahmot ja laadukas, visuaalisesti houkuttava ympäristö. Jokainen tehtävä on monipuolisesti kehittävä, sekä sopii tehtäväksi useammankin kerran!" - Marjo Paappanen luokanopettaja, Pihlajamäen ala-aste, Helsinki

"Tuemme koulua sopivalla tavalla vuosittain. Mietimme sopivaa kohdetta ja löysimme Breikkerin. Se osoittautui kiinnostavaksi ja innostavaksi työkaluksi nimenomaan meille tärkeiden asioiden kuten terveellisten elämäntapojen ja vuorovaikutustaitojen opetteluun. Myös koululla innostuttiin tästä ja niinpä me kustansimme Breikkerin koulullemme koko vuodeksi." - Ninnu Kinnunen, Herajärven koulun vanhempainyhdistys – Hervoton

"Joskus, kun pää lyö tyhjää, on ihanaa ottaa Breikkeristä valmis ”paketti” jonkin laaja-alaisen taidon opettelemiseen ja siitä taas usein voidaan jalostaa jatkotehtäviä melkeinpä minkä tahansa oppiaineen parissa. On ollut myös jännä huomata, että jos Breikkerin hahmot antavat lapsille ohjeen, sitä noudatetaan paljon uskollisemmin kuin open antamia ohjeita." - Taija Lähteenmäki, luokanopettaja, Naulan koulu, Rauma

"Koulun kannalta on ollut tärkeä huomata, että Happia yrityksenä todella kokee tärkeäksi vuorovaikutuksen oppilaiden kanssa ja kokee yhteistyön koulun kanssa tärkeäksi." - Matti Ahola, rehtori Hintan koulu, Oulu

Valloittavat, erilaiset osaajat – ömpit

Breikkerin ömpeillä on omat erityiset piirteensä. He opastavat omien vahvuuksiensa kautta oppilaita näiden asioiden pariin ja opettavat myös ymmärtämään erilaisuutta, tasavertaisuutta ja monentyyppistä kommunikointia.

EGI
BLOKI
BIGI
ZENI

EGI

Egi on tutkiva ja pohtiva lukutoukka, osallistuva ja ketterä ongelmanratkaisija. Hänen erityistaidot ovat kieriminen, nopeasti taputtaminen, oivaltaminen ja tiedon kerääminen.
egi

BLOKI

Bloki on toimelias, innostuva ja liikunnallinen. Hän on kannustava luonne, joka heittäytyy uteliaasti kokeilemaan uusia asioita. Blokin erityistaitoja ovat voltin hyppääminen, irvistely, keholla tunteminen, nopeus.
bloki

BIGI

Bigi on herkkä ja tunteellinen. Hän on harvasanainen, mutta erittäin ystävällinen, luotettava ja auttavainen. Hänen erityistaitojaan ovat viheltäminen, halaaminen, toisten huomioiminen ja joustaminen.
bigi

ZENI

Zeni on rauhallinen ja itsekseen viihtyvä, mutta hyvin ystävällinen ja huolehtivainen. Zeni kommunikoi hymyllä ja hymistelyllä. Hänen erityistaitoja ovat tasapainoilu, keskittyminen, aistiminen ja hyvän mielen jakaminen.
zeni

Ajankohtaista Happialla

Ota yhteyttä

Happia Oy, 2810607-7

www.happia.fi
sanna@happia.fi
+358 40 759 5492


    Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.

    Tilaa uutiskirje


      Lähettämiäsi henkilötietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme lähettää uutiskirjeen.

      Seuraa Happiaa