Ömppien esittely

 

Egi

 

Tässä on Egi. Hän on suunnitelmallinen ratkaisija, joka oppii parhaiten ryhmässä toimiessaan. Egi viihtyy erityisesti pulmapelien ja kirjojen parissa. Hän osaa yhdistellä asioita ja on taitava innostamaan muitakin. Egiä on kannustettu pienestä pitäen tutkimaan maailmaa ja hänellä on utelias ja leikkisä elämänasenne. Egi opettaa ongelmanratkaisu- ja tiimitaitoja sekä innostaa lapsia kertomaan mielipiteensä ja vaikuttamaan.

 

Liikkujana Egi Egi pitää erilaisista joukkuelajeista. Hän osaa yhdistellä asioita hyvän pelisilmänsä avulla ja on taitava innostamaan muitakin. Egillä on utelias ja leikkisä elämänasenne, joten hän on valmis kokeilemaan myös aivan uusia lajeja porukalla. Egi pitää säännöllisistä ja ohjelmoiduista treeneistä ja tykkää myös mitata omaa tekemistään ja suorituksiaan. Hän motivoituu tavoitteista, haasteista ja kisailuista ja järjestää niitä mielellään muillekin. Parasta on kuitenkin yhdessä innostuminen ja onnistuminen. Pettymyksetkin on Egin mielestä helpompi ottaa vastaan joukkueena.

 


 

Bloki

 

Tässä on Bloki. Hän on nopeatempoinen, musikaalinen, kokeilunhaluinen ja ketterä. Bloki oppii parhaiten, kun saa käyttää liikettä apunaan. Hän viihtyy erityisesti pihalla ja paikoissa, joissa temppuilu ja juokseminen ovat sallittuja. Bloki on energinen ja näyttää tunteensa impulsiivisesti, mutta hän on opetellut myös tunnistamaan, kun on levon tarpeessa. Bloki opettaa monenlaisia liikuntaleikkejä, temppuja ja jameja sekä rohkaisee yritteliäisyyteen.

 

Liikkujana Bloki on nopeatempoinen, kokeilunhaluinen ja ketterä hurjapää. Bloki oppii parhaiten, kun saa käyttää liikettä apunaan eikä hän malttaisi kovin pitkään istuskella, sillä maailmassa on niin paljon puita kiivettävänä, onkaloita ryömittävänä ja kaverin kanssakin olisi kiva painia.

 

Bloki tykkää välineistä ja telineistä, joten hän yhdistää niitä mielellään liikkumiseensa. Bloki ei niinkään ole sääntöurheilija, vaan nauttii enemmän omaehtoisesta temmeltämisestä, innostuu toki kaveriporukalla leikkimään, pelailemaan ja rikkomaan mitä ihmeellisempiä ennätyksiä. Mielikuvitusrikas Bloki keksii mielellään leikkejä ja pelejä myös itse.

 


 

Bigi


 
Tässä on Bigi. Hän on empaattinen, herkkä ja rakastava. Bigi oppii parhaiten ryhmässä ja hän osaa työskennellä monenlaisten toimijoiden kanssa. Bigi on myös luova ja taiteellinen sekä tulkitsee ja käsittelee tuntemuksiaan tanssien, piirtäen, laulaen ja musisoiden. Bigi on opetellut ottamaan itseään huomioon ja nauttii, kun saa ystäviltään tsemppausta. Liikkuminen on Bigille hieman kömpelöä ja hidasta, mutta hän on löytänyt omanlaisensa tavan liikkua eikä enää mieti sitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Bigi opettaa tunnetaitoja ja sosiaalisissa tilanteissa toimimista sekä keskittyy positiivisen, vahvuuksia korostavan ilmapiirin luomiseen.

 

Liikkujana Bigi pitää musiikkiliikunnasta, uimisesta, liikkumisesta eläinten kanssa ja kaikenlaisesta, jossa hän saa käyttää luovuuttaan esimerkiksi kävelystä valokuvaten luontoa samalla. Bigi haluaa, että liikunnasta tulee hyvälle tuulelle, sitä voi harrastaa omalla tyylillä hyväksyvässä ryhmässä ja usein hän tarvitsee jonkun kaverin lähteäkseen liikkeelle.

 


 

Zeni

 

Tässä on Zeni. Hän on tuumailija, havainnoija ja nautiskelija. Zeni oppii parhaiten kiireettömässä, omassa tilassa, itsekseen pohtien. Zeni osaa suunnata tarkkaavaisuuttaan ihailtavan hyvin yhteen asiaan kerrallaan ja aistii maailmaa kaikilla tavoin. Zeni saattaa vaikuttaa hitaalta ja eristäytyneeltä, mutta todellisuudessa hän on taitava kuuntelija ja sydämellinen läsnäolija. Zeni on opetellut ujoudestaan huolimatta heittäytymisen taitoa ja itsensä ilmaisua. Hän viihtyy erityisesti kauniissa maisemassa luonnon helmassa tai viltin alla omissa lämpöisissä ajatuksissaan. Zeni opettaa rentoutumisen ja rauhoittumisen taitoja sekä eri aisteilla tietoisesti kokemista.

 

Liikkujana Zeni viihtyy parhaiten kiireettömässä, omassa tilassa, itsekseen liikkuen. Hän tykkää tehdä erilaisia retkiä, yöpyä teltassa kauniissa maisemassa, joogata, venytellä ja puuhailla kuten rakentaa majan pihalle, johon voi piilottaa kaikenlaisia omia lempijuttuja. Luonto kaikkina vuoden aikoina kiehtoo esimerkiksi sup-lautailu, melonta, pyöräily, lumikenkäileminen, luisteleminen ja geokätköily ovat mieluisia lajeja. Zeni ei halua, että hänen liikkumistaan mitataan eikä hän ole kilpailuhenkinen. Oma tahti on paras.

 


 
<< Takaisin

 


 

Tilaa Breikkeri!