Breikkeri Junior varhaiskasvatukseen -demo

 

Breikkeri Junior on Breikkerin pikkusisar: yhtä valloittava, innostava ja aktivoiva, mutta kohdennettu pienemmille lapsille taaperoista esikoululaisiin. Se pohjautuu varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin ja tukee lasten hyvinvointia ja erilaisten elämäntaitojen vahvistumista iloisella ja leikkisällä tavalla.

 

Breikkerin tehtävät vahvistavat lapsen itsetuntemusta, tunne-, vuorovaikutus- ja läsnäolotaitoja sekä rakentavat turvallista ja hyväksyvää yhteisöä. Toiminnallisen toteutuksen ansiosta tehtävät lisäävät myös lasten liikettä, aktiivisuutta ja oppimisen iloa. Ei pelkästään taukojumppaa liikunnan, vaan myös toiminnallisuutta oppimisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

 

Varhaiskasvatuksen perusteet linjaavat tavoitteita myös digitaalisuutta koskevaan kasvatukseen ja sen innostavaan ja kokemukselliseen käyttöön osana arkielämää – leikeissä ja liikkumisessa. Breikkeri Junior on ratkaisu siihen, monipuolinen apuväline varhaiskasvatuksen ammattilaisille lasten elämykselliseen hyvinvointikasvatukseen.
Alla koottuna 2 erilaista toiminnallista 45 minuutin Breikkeri-tuokiota. Suunnitelmissa esitellään tehtäviä, joita löydät useita samankaltaisia Breikkeristä valmiina. Tehtävät joko aktivoivat tai rauhoittavat toiminnallaan.

 

 


 

Kurkkaa miltä Breikkeri juniorissa näyttää.

 

 


 

<< Takaisin

 

Tilaa Breikkeri!